Account

Woningontruiming & Bedrijfsontruiming

Woningontruiming voor iedereen – ontruiming door experts

Woningontruiming nodig? Uw Ontruimer is dé specialist op het gebied van woning ontruimen. We staan klaar voor bedrijven en particulieren zoals senioren. Of het nou gaat om huis ontruimen na overlijden of bedrijfspand ontruimen, we staan voor u klaar!

Woningontruiming in uw regio

Woning laten ontruimen?
Zelf een mooi object inbrengen voor de volgende veiling? Tijdens onze inbrengdagen is er gelegenheid om je goederen te laten taxeren, dit is in de meeste gevallen gratis. Daarbij staat iedere veiling onder toezicht van een notaris.

Voordelen van woningontruiming

De voordelen van onze woningontruiming service zijn groot. Zo werken wij op een duurzame manier en wordt zoveel mogelijk van de inboedel hergebruikt. Bij een ontruiming krijgt u te maken met veel spullen. De diensten die wij leveren kunnen u volledig ontzorgen. Waardevolle spullen kunnen in mindering gebracht worden van het offertebedrag. Met onze opkoop en veilingservice kunt u er zelfs aan verdienen. Al deze pluspunten zult u merken aan uw portemonnee!

Bel ons direct

20210422_073352289_iOS

Huis ontruimen

Heeft u een appartement wat leeggehaald moet worden en kunt u hulp gebruiken? Twijfel dan niet om een woningontruimer in te schakelen. Een ontruimingsbedrijf zoals wij zijn gespecialiseerd in een woning leegruimen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en werken deskundig en discreet. Voor u het weet is het appartement leeg. Handig voor senioren en makelaars.

  • Discreet
  • Duurzaam
  • Opleveringsgarantie
  • 15+ jaar ervaring
  • Ontzorgt

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken.

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

20210503_103719781_iOS

Inboedel opkopen en woningontruiming

Wij kunnen zowel uw inboedel opkopen als een woningontruiming verzorgen. Wel zo makkelijk, zo hoeft u zelf niet de restboedel op te ruimen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het zijn dat een woning verhuur- of verkoop klaar moet worden opgeleverd. In dat geval kunnen wij u een prijs verstrekken voor de waardevolle spullen én de woning weer naar uw wensen opleveren.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

Bel ons direct