Account
Inbrengveiling

Maximaliseer je verkoop met een inbrengveiling

Verkoop je overtollige goederen snel, eenvoudig en voor de beste marktprijs bij Vendulion Auctions. Door je producten in te brengen in onze inbrengveiling, combineer je ze met items van andere verkopers, wat leidt tot een grotere aandacht en hogere opbrengsten. Het enige wat je hoeft te doen is je goederen aanmelden, de rest van het veilingproces nemen wij uit handen. Na de veiling zorgen wij dat je je geld ontvangt en dat de kopers hun gekochte kavels ophalen.

 • Eenvoudig en transparant aanmeldproces
 • Advies en waardebepaling

Inbrengveiling

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Stap in de wereld van online veilingverkoop

   

  Neem de regie over je verkoop. Vendulion Auctions zorgt voor een professionele presentatie en garandeert dat jouw items de aandacht krijgen die ze verdienen. Ons team van experts zorgt voor een soepele financiële afhandeling na de veiling.

  Start vandaag nog met online veilen.

  Meld je goederen vrijblijvend en eenvoudig aan via het online formulier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Nothing bids a lion!

  Kies voor de voordelen van inbrengveilingen

  Verkopen - Bereik een maximale opbrengst

  Maximaal bereik, maximale opbrengst

  Geniet van ons uitgebreide online netwerk om de verkoopkansen van je items te maximaliseren.

  Gemak en ontzorging

  Veilen bij Vendulion betekent een zorgeloze verkoopervaring. Wij nemen het werk uit handen, terwijl jij volledige controle behoudt.

  Vendulion - Registreer je gratis

  Gebruiksvriendelijk platform

  Onze online veiling is 24/7 toegankelijk, waardoor belangstellenden op elk moment biedingen kunnen plaatsen. Vendulion is aantrekkelijk voor een divers publiek en diverse prijsklassen.

  Professionele fotografieservice

  Professionele fotografieservice

  Laat je goederen opvallen met onze professionele fotografieservice, die elk kenmerk van je item accentueert.

  Veel gestelde vragen

  Heb je nog vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen sectie. Voor direct contact staan wij altijd voor je klaar.

  Contact

  Een inbrengveiling is een veiling waarbij meerdere verkopers hun producten kunnen inbrengen om gezamenlijk geveild te worden. Dit maakt het mogelijk voor individuele verkopers om te profiteren van de grootschalige aandacht die een veiling met meerdere inbrengers trekt.

  Het aanmelden van goederen voor de veiling is eenvoudig. Vul het online aanmeldformulier in en upload foto’s en informatie over je items. Wij nemen daarna contact met je op om de volgende stappen te bespreken.

  Wij rekenen een kleine commissie op de uiteindelijke verkoopprijs van je goederen. Er zijn geen verborgen kosten; alles wordt duidelijk gecommuniceerd voordat je je aanmeldt.

  Alle ingebrachte goederen worden professioneel gefotografeerd en beschreven door ons team. Ze worden vervolgens gepresenteerd op ons platform met gedetailleerde informatie en beelden om de beste verkoopkansen te garanderen.

  De startprijs wordt bepaald in overleg met onze veilingexperts, die rekening houden met de huidige marktwaarde en je verwachtingen.

  Als je goederen niet worden verkocht, nemen we contact met je op om de opties te bespreken, zoals het verlagen van de startprijs of het opnieuw aanbieden in een volgende veiling.

  De opbrengst wordt overgemaakt binnen twee weken na de veiling. We zorgen voor een snelle en veilige betaling direct op je bankrekening.

  Nee, je hoeft niet aanwezig te zijn. Ons platform biedt de mogelijkheid om de veiling online te volgen, maar wij zorgen voor het gehele proces.

  Wij zetten ons uitgebreide netwerk en marketingstrategieën in om ervoor te zorgen dat jouw goederen de best mogelijke zichtbaarheid en aandacht krijgen.

  Ja, je kunt je goederen terugtrekken voor de veiling start. Neem contact met ons op om de procedure te bespreken.

  Bezemschoon opleveren betekent dat Vendulion Auctions ervoor zorgt dat een woning of bedrijfsruimte na afloop van een veiling geheel ontruimd en schoon wordt achtergelaten, klaar voor de volgende eigenaar of huurder.

  Lees meer

  Datawipen is het proces van het veilig verwijderen van alle data op opslagmedia zoals harde schijven van computers, smartphones, en andere ICT-middelen, om privacy en datalekken te voorkomen.

  Vendulion Auctions zorgt ervoor dat alle data op ICT-middelen grondig gewist wordt volgens de geldende privacywetgeving, voordat deze apparaten worden verkocht of gerecycled.

  Ja, datawipen is een essentiële stap om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR), die de privacy van individuen beschermt.

  Na het datawipen kunnen de ICT-middelen veilig worden verkocht, hergebruikt of gerecycled zonder risico op datalekken of schending van de privacy.