Account

Klantenservice - klantenservice

Vendulion biedt particulieren, ondernemers en overheidsinstellingen de mogelijkheid om hun goederen onder de aandacht te brengen voor een breed publiek.

Met ons online veilingplatform verkoop je in 3 eenvoudige stappen al je goederen.

1. Selectie en taxatie

Maak een selectie van de goederen die je graag wil verkopen. Ons team geeft je een helder en persoonlijk advies. Indien wenselijk voeren we een taxatie uit en maken een inschatting van de totale opbrengst.

2. Voorbereiding en veilen

Het is niet nodig om klanten over de vloer te krijgen. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat je goederen zo gedetailleerd mogelijk worden gefotografeerd en beschreven zodat potentiële kopers een volledig beeld hebben van de producten. We nemen de volledige marketing uit handen en organiseren een kijkdag.

Bij bijvoorbeeld een nalatenschap of faillissement zorgen wij ervoor dat bij een ontruiming het pand bezemschoon wordt opgeleverd. Op deze manier word je als klant volledig ontzorgd.

Jouw kavels worden zichtbaar gemaakt op de website en het bieden kan van start gaan. De veiling is 24/7 geopend. Geïnteresseerden in jouw producten kunnen een bod uitbrengen wanneer het hun uitkomt. Veilen gebeurt altijd onder toezicht van een notaris.

3. Ophalen en betaling

De geveilde goederen worden opgehaald door de hoogste bieder. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de betaling binnen is en snel op je rekening verschijnt.