Account
Zelfstandige veiling

Efficiënt verkopen met zelfstandige veilingen

Heb je een aanzienlijke voorraad, waardevolle materialen of een complete inventaris te verkopen? Vendulion Auctions is jouw partner voor het organiseren van zelfstandige veilingen op jouw locatie. Ontdek het gemak en de voordelen van zelfstandig veilen en maak de overstap naar een succesvolle en efficiënte verkoop.

 • Transparant en eerlijk proces van taxatie tot verkoop
 • Profiteer van ons brede netwerk voor maximale zichtbaarheid en resultaten

Zelfstandige veiling

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Stap nu over op zelfstandige veilingen

  Overweeg je te verkopen via een zelfstandige veiling? Meld je goederen eenvoudig aan via het online formulier. Vendulion Auctions zorgt voor een professionele presentatie en garandeert dat jouw zelfstandige veiling de aandacht krijgt die het verdient. Ons team van experts zorgt voor een soepele financiële afhandeling na de veiling.

  Start vandaag nog met een zelfstandige veiling.

  Meld je goederen vrijblijvend en eenvoudig aan via het online formulier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Nothing bids a lion!

  Kies voor de voordelen van zelfstandige veiling

  Persoonlijke advies

  Ontdek samen met onze deskundige adviseurs welk veilingtraject bij je past. Wij staan klaar met op maat gemaakt advies, voeren een grondige taxatie van je aanbod uit en geven een vooruitzicht op de potentiële opbrengsten.

  Professionele fotografieservice

  Presentatie en marketing

  Ons team zet jouw aanbod krachtig in de markt door middel van professionele foto’s en pakkende beschrijvingen. We benutten onze website, social mediakanalen optimaal om jouw producten breed onder de aandacht te brengen.

  Gemak en ontzorging

  Met de lancering van de veiling zorgen wij voor prominente aandacht in onze communicatiekanalen en maken wij potentiële kopers attent op jouw aanbod. Een georganiseerde kijkdag geeft bieders de kans om een compleet beeld van het aanbod te krijgen. Tijdens de veilingperiode beantwoorden wij vragen snel en adequaat.

  Afgifte en financiële afwikkeling

  Wij faciliteren een gestroomlijnde overdracht waarbij de kopers jouw goederen veilig kunnen ophalen. Na de veiling zorgen wij voor een naadloze administratieve verwerking en een spoedige uitbetaling, zodat je zonder zorgen snel over je inkomsten beschikt.

  Veel gestelde vragen

  Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen sectie. Voor direct contact staan wij altijd voor je klaar.

  Contact

  Neem contact met ons op via het online formulier en een van onze experts zal je door het proces leiden, van de eerste taxatie tot de uiteindelijk verkoop op jouw locatie.

  Een zelfstandige veiling biedt de flexibiliteit om een veiling te organiseren op jouw locatie, maximale controle over het verkoopproces en de expertise van Vendulion Auctions om een breed koperpubliek te bereiken.

  Absoluut, onze veilingadviseurs zullen een marktanalyse uitvoeren en je adviseren over realistische startprijzen en verwachte opbrengsten, zodat je goed geïnformeerd bent voor de veiling begint.

  Wij gebruiken geavanceerde marketingtechnieken en ons uitgebreide netwerk om ervoor te zorgen dat jouw veiling de aandacht krijgt van geïnteresseerde kopers uit heel Europa en daarbuiten.

  Als sommige items niet verkocht worden, kunnen we samen kijken naar andere mogelijkheden zoals het opnieuw aanbieden in een volgende veiling.

  De financiële afwikkeling wordt zo snel mogelijk afgehandeld, meestal binnen enkele weken na de afloop van de veiling, afhankelijk van onze voorwaarden en de ontvangen betalingen.

  Bijna elk item kan geschikt zijn, van bedrijfsinventaris en voertuigen tot unieke verzamelobjecten en nalatenschappen. Onze specialisten kunnen je adviseren over de geschiktheid van jouw items.

  Je kunt je items eenvoudig aanmelden via onze website. Onze adviseurs zullen vervolgens contact met je opnemen om de details en volgende stappen te bespreken.

  Bezemschoon opleveren betekent dat Vendulion Auctions ervoor zorgt dat een woning of bedrijfsruimte na afloop van een veiling geheel ontruimd en schoon wordt achtergelaten, klaar voor de volgende eigenaar of huurder.

  Ontruimen

  Vendulion Auctions zorgt ervoor dat alle data op ICT-middelen grondig gewist wordt volgens de geldende privacywetgeving, voordat deze apparaten worden verkocht of gerecycled.

  Ja, datawipen is een essentiële stap om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR), die de privacy van individuen beschermt.

  Na het datawipen kunnen de ICT-middelen veilig worden verkocht, hergebruikt of gerecycled zonder risico op datalekken of schending van de privacy.