Account

Klantenservice - bieden en kopen

Taxatie

Zelf een mooi object inbrengen voor de volgende veiling? In de meeste gevallen kun je bij ons een gratis taxatie laten uitvoeren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf goederen inbrengen voor een veiling?

Ja, je kunt je producten inbrengen op onze vaste inbrengdagen.

Niet tevreden?

Bij ieder product wordt aangegeven of de wet ‘kopen op afstand’ van toepassing is. Zo ja, dan heb je 14 dagen retourrecht.

Kan ik mijn bod annuleren?

Nee, denk daarom goed na voordat je een bod uitbrengt. Lees vooraf goed de beschrijving en veilinginformatie bij elke veiling.

Ik heb een kavel gewonnen, en nu?

Betaal online via ‘mijn account’. Haal je kavel op tijdens de aangegeven ophaaldag. Dit staat altijd vermeld bij de betreffende veiling.

Waar vind ik informatie over een kijkdag?

Deze informatie kun je vinden bij de veilinginformatie bij elke veiling.

Wat zijn veilingkosten?

Bij iedere prijs wordt boven op de hamerprijs opgeld en eventuele btw in rekening gebracht. Het percentage is afhankelijk van het soort kavel. De specifieke kosten hiervan zijn altijd terug te vinden bij veilinginformatie bij elke veiling.

Hoe werkt het bieden?

Om te kunnen bieden heb je een account nodig. Registreren is gratis. Bij iedere veiling worden er veilingkosten in rekening gebracht. De specifieke kosten kun je bij iedere veiling teruglezen bij de veilinformatie. Wordt er binnen de laatste  minuten voor sluiting nog geboden op een kavel, dan wordt de sluitingstijd verlengd. Heb je na de sluitingstijd het hoogste bod en is de minimale prijs gehaald dan heb je de kavel gewonnen. Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het betalen en afhalen van de kavel. Lees vooraf goed de informatie bij de veiling.